Co je to jednorázová e-cigareta?

CO JE TO JEDNORÁZOVA E-CIGARETA?

Na rozdíl od pokročilejších vapovacích sad nemají jednorázové vapy žádná tlačítka a nemusíte je dobíjet. Jakmile spotřebujete veškerý e-liquid, můžete vapo zlikvidovat. Z těchto důvodů jsou snadno použitelné a oblíbené. Jednorázová pera mají typicky složení soli. Výsledkem je silnější nikotinový zásah než tradiční cigareta a zároveň mnohem hladší šlukování. Přechod z cigaret na vaping však může být pro kuřáky náročný, protože stále zůstává oblibou klasická cigareta, která je spojena s rituálem.

Výrobci zkonstruovali jednorázové vapa tak, aby byly snadné a zároveň nabízely neuvěřitelný zážitek z kouření. Každá jednorázová cigareta obvykle nabízí tolik šluků, kolik byste získali z 20 krabiček cigaret.

 

Jak funguje jednorázové pero?

Výrobci vyrábějí jednorázové výpary ze tří klíčových součástí: cívka, pod a baterie. Typická jednorázová baterie vape je mezi 400 mAh až 750 mAh – což vám dává dostatek baterie na spotřebu veškerého e-liquidu uvnitř jednorázového vapu. S nulovými tlačítky ke stisknutí se nemusíte starat o zapínání a vypínání jednorázových vapů. A co je ještě lepší, nemusíte se bát, že se váš vape zapíná nebo vypíná ve vaší kapse.

Jednorázová pera obvykle používají předem naplněnou a uzavřenou systémovou podložku s vysoce odporovou cívkou. Proto to poskytuje omezené potahování podobné cigaretě. Výrobci vyrábějí jednorázové cigarety s topným tělesem obaleným bavlnou. Toto topné těleso absorbuje e-liquid uvnitř.

Když se nadechnete, baterie výparníku zahřeje kovovou spirálku a odpaří šťávu z výparů v materiálu sajícím bavlnu, což poskytuje nikotinovou cigaretu s příjemnou příchutí tropického a normálního ovoce.

 

Jak se vyhnout suchým a přehřátým potahům?

Pokud někdy vapujete a cítíte horkou chuť bez páry – zažili jste suchý hit. Abyste pochopili rozdíl mezi jednorázovými výpary a cigaretami, musíte znát suché hity a proč k nim dochází.

Když vapujete příliš rychle, můžete bavlněný knot vysušit. Při příštím nádechu se tedy žádná šťáva nezahřeje. To je důvod, proč máte v ústech tu otravnou spálenou chuť. Když vám dochází e-liquid, můžete cítit suchost, takže sledujte hladinu e-liquidu, abyste předešli suchým potahům

Pokud postavíte svůj jednorázový vape vzpřímeně, můžete šťávu nasáknout do malých prostorů ve vaší spirále. Na druhé straně se můžete vyhnout suchým nárazům a získat více ze svého jednorázového vapa.

 

 

Zpět do obchodu
Vraťte se k nám! ... ...